Mandžukić: Ma znao sam da ću odmah ‘kliknuti’ s Ronaldom…

 

 

Mandžo se oprostio od reprezentacije nakon srebra u Rusiji i ne namjerava promijeniti odluku.

Mario Mandžukić igra u čudesnoj formi, u drugi plan bacio je čak i Ronalda.

 Zabio je Romi što mu je bio deveti gol ove sezone. Osigurao je Juventusu pobjedu u derbiju i osam bodova ispred drugoplasiranog Napolija.– Jaki smo, znamo to, Romu smo odradili, sad slijedi Liga prvaka. Želimo osvojiti i to natjecanje – rekao je Mandžo za RTL televiziju. Oprostio se od reprezentacije nakon srebra u Rusiji i ne namjerava promijeniti odluku.
 – Još me drži veselje nakon Rusije, vjerujem da će me držati do kraja života. Svaki dan se budim i ne prođe dan da se ne sjetim tog Svjetskog prvenstva, tih slika, utakmica i euforije… Odlučio sam se umiroviti, nije to bila lagana odluka, ali bila je ispravna. Bio mi je san napraviti nešto veliko i to sam uspio. Sad je vrijeme za neke druge dečke – rekao je Mandžo, koji je nastavio trpati za Juve.

– Uopće ne gledam na svoje godine, osjećam se fenomenalno, fizički i mentalno. Pun sam energije i jedva čekam utakmice. Dugo se nisam ovako osjećao, možda i bolje nego kad sam bio u Bayernu – rekao je Mandžo kojeg su mnogi selili na klupu, nakon što je potpisao Ronaldo.

Slično je bilo i kad je dolazio Higuain. Ali Mandžo je i dalje tu, zabija i neizostavan je član prve jedanaestorice.

– Kad je Ronaldo potpisao, znao sam da ćemo se odlično slagati jer smo igrali dosta puta jedan protiv drugoga. Respektiramo se, on je velik igrač i veliki radnik i nije mi bio nikakav problem prilagoditi se njemu – dodao je Mandžukić.

 

 

Šport/Hrvatsko nebo

Športski komentari

komentara