ITALIJA U NEVJERICI Kapetan Fiorentine pronađen mrtav u hotelskoj sobi

 

 

Kapetan talijanskog prvoligaša Fiorentine Davide Astori umro je ove nedjelje u 32. godini života! Klub iz Firence vijest je potvrdio na svom Twitter profilu.

 

Talijanski klub je napisao kako je Astori umro od iznenade bolesti: ” U ovoj strašnoj i osjetljivoj situaciji, prvenstveno poštujući Davideovu obitelj, apeliramo na sve za senzibilitet.”

Iako službeni razlog smrti nije objavljen, talijanski mediji navode kako se najvjerojatnije radi o zatajenju srca zbog čega je umro u snu.

Astoru je rođen u Udinama 7. siječnja 1987, a upravo je u rodnom gradu jutros pronađen mrtav u hotelskoj sobi. Danas je trebao igrati susret protiv Udinesea, no utakmice je odgođena.

Svoju karijeru je počeo u velikanu Milanu koji ga je slao na posudbu među niželigaše ((Pizzighettone i Cremonese). Nakon toga igra za Cagliari i Romu, a zadnje dvije i pol godine igrao je za klub iz Firenze. Za reprezentaciju je odigrao 14 utakmica, a posljednji put dres Azzurra nosio je 5. rujna 2017. protiv Izraela u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Šport/Hrvatsko nebo/ http://hrvatskonebo.com/Hrvatsko nebo

Športski komentari

komentara