UFC potvrdio najjači dvoboj 2018. godine: Miočić protiv Ngannoua u siječnju!

 

 

Stigla je i službena potvrda onog što se nagađa otkako je Francis Ngannou slavio protiv Alistaira Overeema u Detroitu.

 

Nakon što je ranije ovog tjedna više svjetskih medija otkrilo da je UFC dogovorio teškaški okršaj Stipe Miočića i Francisa Ngannoua, sada je i cijela stvar postala službena.

Miočić će svoju titulu braniti 20. siječnja protiv kamerunsko-francuskog izazivača u glavnoj borbi UFC 220 eventa. Veliki dvoboj održat će se u Bostonu, a za istu je priredbu već potvrđeno ukupno šest dvoboja.

Podsjetimo, Miočić već sedam mjeseci čeka povratak u oktogon, otkako je u svibnju nokautirao Juniora dos Santosa i po drugi put obranio pojas prvaka. Ngannou je priliku za osvajanje pojasa dobio nakon što je nokautirao Alistaira Overeema na UFC 218 eventu u Detroitu prošlog vikenda.

Uz Miočića, svoju će titulu iste večeri braniti i Daniel Cormier protiv Volkana Oezdemira. U lakoj kategoriji čeka nas dvoboj odličnog ruskog borca Islama Makhacheva i brazilskog UFC veterana Gleisona Tibaua.

Potvrđena su i dva meča u perolakoj. U jednom je UFC spojio Kylea Bochniaka i Brandona Davisa, a u drugom Calvina Kattara i Shanea Burgosa.

Na ‘cardu’ je trenutno i jedan susret iz muha kategorije, a on uključuje Dustina Ortiza i Alexandrea Pantoju.

 

gol.dnevnik.hr/ https://gol.dnevnik.hr/Šport/Hrvatsko nebo

Športski komentari

komentara