Novi izazov za Hrvatsku; uoči ogleda bolna vijest za mađarske navijače

 

RUKOMET SP2017

Hrvatske rukometaše očekuje druga utakmica na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Protivnik je stari rival Mađarska, a tekstualni prijenos pratite na tportalu od 20.45

Hrvatska – Mađarska 0:0

– prema posljednjim informacijama Nagy nije istrčao na zagrijavanje pa će Mađarska biti bez svoje najveće zvijezde

Hrvatska je prvenstvo otvorila pobjedom protiv Saudijske Arabije, ali nije oduševila. Novi protivnik je znatno kvalitetniji iako postoji velika mogućnost da Mađari na parket izađu bez prve zvijezde ozlijeđenog Laszla Nagyja.

Prije same utakmice Mađari, koji su u prvom kolu poraženi od Njemačke, u ulogu favorita su gurnuli naše rukometaše.

Uoči obračuna Hrvata i Mađara ovo je zaista veliki šok

S druge strane i u hrvatskom taboru vlada oprez.

‘Oni su drugačija momčad od nas. Starija momčad, jaka, s dobrim golmanom i jakim pivotmenom. Sigurno da su profilom suprotni od nas. Mi svakako trebamo igrati bolje nego protiv Saudijske Arabije i ja se nadam da će tako i biti protiv Mađarske, da ćemo mi malo popraviti naš performans. Nadam se da je grč koji smo danas imali završio i da ćemo jednostavno biti malo brži i precizniji u kretanju’, rekao je izbornik Babić.

‘Mađari su jedna iskusna ekipa koja igra dobar rukomet. Odlična su ekipa s dobrom 6-0 obranom. Moramo puno bolje igrati da sutra pobijedimo. Pogledali smo već dosta video materijala o Mađarima. Dobro ćemo se pripremiti i nadam se da će biti dobro’, dodao je Duvnjak.

 

tportal.hr/http://www.tportal.hr/Hrvatsko nebo

Športski komentari

komentara