Andrija Drljo Mostarac prešao iz Širokog Brijega u Dinamo

 

 

Ovaj 17-godišnji Mostarac u aktualnoj sezoni je odigrao 16 utakmica za kadetsku momčad ”Plavo-bijelih” i postigao osam pogodaka te dodao dvije asistencije. 

 

Andrija Drljo iz kadetske momčadi NK Široki Brijeg i kadetski reprezentativac Bosne i Hercegovine karijeru će nastaviti u GNK Dinamo Zagreb, najtrofejnijem hrvatskom klubu s kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Ovaj 17-godišnji Mostarac u aktualnoj sezoni je odigrao 16 utakmica za kadetsku momčad ”Plavo-bijelih” i postigao osam pogodaka te dodao dvije asistencije.

Andrija Drljo Drljo je zabilježio po jedan nastup u juniorskoj i seniorskoj momčadi Širokog Brijega. Upravo je u svom jedinom nastupu za seniorsku momčad igrao protiv svog novog kluba Dinama i to na Pecari povodom 70. rođendana kluba s Pecare.

Uz mladog Mostarca na potpisivanju ugovora bio je njegov menadžer Ivica Džidić i sportski direktor Dinama Marijan Vlak.

 

Šport/Hrvatsko nebo

Comments

commentsKriv Sam, Kriv sam što sam branio svoju Domovinu. Kriv sam što sam ostao živ. Kriv sam jer nisam dezertirao i napustio Domovinu. Kriv sam u svakom pogledu jer nisam prodana duša i ne dam nikom da manipulira sa mnom. "BOG I HRVATI" "ZA DOM SPREMNI" MIŠO