Evo zašto Komšić neće ući u Ured hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru

 

 

Danas će se u Mosaru održati 26. sjednica Predsjedništva Hrvatskog Narodnog Sabora BiH, na kojoj će se, pored ostalog, analizirati rezultati izbora, te politička i sigurnosna situaciji u državi.

 

Kako je najavljeno sjednica će se održati u Uredu hrvatskog člana Predsjedništva BiH, u ulici Nikole Šubića Zrinjskog u Mostar, s početkom u 11:00 sati. Sjednice u Mostaru do sada su se uglavnom održavale u središnjici HDZ-a BiH. Nitko od hrvatskih dužnosnika nije želio javno govoriti o ovoj temi, ali neslužbeno portal Pogled.ba doznaje kako će sjedište Hrvatskog narodnog sabora od sada biti u prostorijama Ureda hrvatskog člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića.

– Kada je Mario Karamatić prije skoro tjedan dana izjavio kako Željko Komšić neće ući u Ured hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru, sarajevski mediji su to prenijeli kao prijetnju. Izgleda kako Karamatić nije prijetio nego javnost nije znala da će na toj adresi od sada biti središnje Hrvatskog narodnog sabora BiH – ističu izvori za Pogled.ba bliski vrhu HNS BiH.

 

hms.ba/ http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Comments

commentsKriv Sam, Kriv sam što sam branio svoju Domovinu. Kriv sam što sam ostao živ. Kriv sam jer nisam dezertirao i napustio Domovinu. Kriv sam u svakom pogledu jer nisam prodana duša i ne dam nikom da manipulira sa mnom. "BOG I HRVATI" "ZA DOM SPREMNI" MIŠO