U Ravnom obilježavanje obljetnica Udruge dragovoljaca Domovinskog rata

 

 

Polaganjem vijenaca kod Spomen križa 18. rujna, s početkom u 10.30 sati, u Ravnom će započeti svečano obilježavanje 24. obljetnice osnivanja Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (UDVDR) HVO HB.

 

“Tog dana navršava se 27 godina agresije na selo Ravno gdje su prve dragovoljačke postrojbe stale u obranu naše domovine. Sjećajući se tog dana koji je i Dan naše Udruge svečano ćemo obilježiti obljetnicu u selu Ravno”, priopćeno je iz UDVDR HVO HB.

Nakon polaganja vijenaca bit će upriličena sveta misa za sve poginule, nestale, umrle i žive branitelje, nakon čega će od 12.15 sati uslijediti svečana akademija, domjenak te druženje.

Također, tog dana navršava se 27 godina od prve žrtve Domovinskog rata u BiH, stožernog brigadira Ludviga Pavlovića, a tim povodom dan ranije, 17. rujna, predstavnici udruge upalit će svijeću, na mjestu pogibije u Studenim Vrilima.

 

hms.ba/ http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Comments

commentsKriv Sam, Kriv sam što sam branio svoju Domovinu. Kriv sam što sam ostao živ. Kriv sam jer nisam dezertirao i napustio Domovinu. Kriv sam u svakom pogledu jer nisam prodana duša i ne dam nikom da manipulira sa mnom. "BOG I HRVATI" "ZA DOM SPREMNI" MIŠO