Vlado Zelenika: E TAKO SE BORI ZA SVOJU ZASTAVU…

 

Da li se sjećate kapetana Albanske reprezentacije u nogometu(mislim da se zvao Cana) i njegove reakcije kad su nogometaši Srbije htjeli “pocijepat” njegovu-Albansku zastavu na utakmici usred Beograda,među 50-tak tisuća navijača Srbije…?!?

E TAKO SE BORI ZA SVOJU ZASTAVU…

E tako je nekako trebala postupiti NAŠA delegacija u Beogradu da bi dobila pohvalu u Hrvatskoj.

Zašto Jandroković nije odmah u skupštini Srbije rekao sve ono što je rekao kad je došao u Zagreb?

Zašto nije rekao sve ono što treba reći svim mrziteljima Hrvatske?!?

E pa stoga što Jandroković,a ni Plenković (a Mrakaču i Pupavca neću ni spominjati) nemaju osjećaj za Hrvatsku zastavu kao što je imaju oni kojima je Hrvatska i njene svetinje iznad njih samih,a koje bi MORALI imati hrvatski predsjednik Vlade i predsjednik Hrvatskog sabora.

Njihova vjera i nacija su duboko vezani za privilegije,moć i novac.

Sad zamislite što o njima misli branitelj (nažalost se ne mogu sada sjetiti imena tog heroja) koji je svaki dan išao na vodotoranj u Vukovaru i postavljao zastavu.

Odnosno,zamislite što misle o tom branitelju Jandroković i Plenković…

ONO,pa koji mu je qratz,zašto je riskirao glavu,uostalom zašto je uopće bio u Vukovaru…Zašto nije došao u Zagreb ili otišao u Ludwigshafen…?!?

OTPRILIKE TAKO NEKAKO…

A zašto su na takvim mjestima sada oni ili “jučer” Jovanović kojemu također ispred nosa pale Hrvatsku zastavu…?!?

Odgovor se krije u tome što ni ja sada dok pišem ovo ne znam ime tog branitelja sa vodotornja,a ne mogu se sjetiti ni imena onoga prije njega koji je poginuo,a STVARNO PRATIM takve i slične podvige.

Ne mogu se sjetiti stoga što se to ne prikazuje na TV-u,što ne postoji više emisija dogodilo se na današnji dan u Domovinskom ratu. Zato što nije snimljeno MILIJUN filmova o Vukovaru i drugim bojištima širom Hrvatske…

A KAKO ĆE ONDA ZNATI NAŠA DJECA?

Pa to i jest cilj svega toga…

Marginalizirat,izignorirat,oblatit branitelje i Domovinski rat,pa će nam za 50-tak godina unuci Goldsteinovih,Pusića, Mesića,Josipovića,Pupavca i drugih ispričati sve o “građanskom ratu koji se dogodio zbog uskraćivanja prava Srbima u Hrvatskoj”…O protjerivanju “nedužnih Srba”,o “udruženom zločinačkom pothvatu Hrvata na čelu sa Tuđmanom”,a unuci Plenkovića,Jandrokovića i sličnih će napisat protestnu notu na snijeg kraj peći.

I nastaviti njegovati dobrosusjedske odnose sa Srbijom,koja će biti od Virovitice preko Karlovca do Karlobaga.

I tražit će ODLUČNO od Vučićeva unuka da stavi jednog Hrvata u skupštinu Srbije.

E PA NEĆE MOĆI…

I gore je naš narod izdurao,pa će tako i ovo…

Ali nam nema naprijed bez lustracije.

E MOJ NARODE

 

Vlado Zelenika /Hrvatsko nebo

Comments

comments