I dok se Bandić bavi Ivom Lolom Ribarom neki od ZET-ovih sekretara SKOJA zarađuju dodatnu plaću na pokvaren način

 

I dok se Bandić bavi Ivom Lolom Ribarom neki od ZET-ovih sekretara SKOJA zarađuju dodatnu plaću na pokvaren način.

Mediji su bili ispunjeni člancima o famoznoj ZET-ovoj liniji 268 i bezobrazluku pojedinih bahatih vozača. Jedan određen broj “pogodovnih” vozača vozi na toj liniji a poznato je da se na njoj proda najviše karata. Neki od tih vozača su uspjeli zaposliti svoja dva sina u Holding.

Tri dobre plaće u kući ali toj pohlepi nema kraja.

Oni idu do te mjere da na kiosku Tiska kod prodavačice, ostavljaju svoju identifikacijsku karticu preko koje kupuju karte. Kad građani kupuju karte na Tisku ona provuče tu karticu kao da je taj vozač kupio odnosno prodao u vozilu ZET-a Dotični vozači tako u obiteljskom proračunu imaju dodatna ogromna sredstva a prodavačica malo uvećanu plaću za pinkicu koju dobiju od vozača. Taj vozač će dobiti zaštitu svog rukovoditelja, sindikata i na taj način ohrabrenje za dodatne loše radnje.

Pitam se da li ću ja nakon ove objave postati loš čovjek. Loš jer ne mogu zaposliti niti jedno dijete od petero djece. Loš jer kao i većina vozača ipak živim od jedne plaće ali pošteno. Kakvu sliku šaljem ja a kakvu ti vozači građanima iako radimo u istoj firmi.

Hoće li gospodin Bandić konačno shvatiti da ljudi poput Medvidovića nisu problem u ZET-u niti holdingu, nego pojedinci u ZET-u koji na osnovu njegovog imena kadroviraju po ZET-u i štite nerad i bezobrazluk a hvaleći se da imaju dozvolu samog gradonačelnika. Sramota za ovaj grad i ZET koji ne prepoznajem više.

 

Ivica Medvidović/Hrvatsko nebo 

Comments

comments