KARAMATIĆ: Devedesetka u HNS-u nije ni imala velike inicijative

 

 

On navodi da Devedesetka između sebe nije najbolje iskordinirana.

“Primjerice radi, oko Izbornog zakona, gospodin Cvitanović i gospodin Raguž su na sjednici Predsjedništva HNS-a podržali prijedlog izmjena Izbornog zakona. Gospodin Raguž ga je potpisao a nakon toga se javi gospođa Zelenika koja kaže da nisu za to. Bilo bi dobro da se oni iskordiniraju unutar sebe i da se prvo zna koji su njihovi stavovi”, ističe Karamtić.

Kada je riječ o poziciji HNS-a i odnosa stranaka u njima tu je stvar jasna, smatra član Predsjedništva HNS-a te dodaje da ne vidi nepoštivanje legitimiteta.

“Predsjednici stranaka su članovi HNS-a a postoji i dio članova Predsjedništva koji se biraju na Saboru. HSS i Devedesetka imaju po dva predstavnika u Predsjedništvu, tako da sa te strane ne vidim da postoji nepoštivanje legitimiteta”, ističe Karamatić.

 

……….Više na stranici:Herceg Bosna/Moja Domovina……….

 

KARAMATIĆ: Devedesetka u HNS-u nije ni imala velike inicijative

 

Herceg Bosna/Moja Domovina/ http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/Hrvatsko nebo

Comments

commentsKriv Sam, Kriv sam što sam branio svoju Domovinu. Kriv sam što sam ostao živ. Kriv sam jer nisam dezertirao i napustio Domovinu. Kriv sam u svakom pogledu jer nisam prodana duša i ne dam nikom da manipulira sa mnom. "BOG I HRVATI" "ZA DOM SPREMNI" MIŠO