“Povratak noćne more na Balkanu: Bliži se novi rat”

 

UPOZORENJE STRUČNJAKA

…..”SAD i NATO saveznici neprekidno su i ponekad slijepo podržavali politiku vođa Albanije i Kosova, a najistaknutiji primjer bila je vojna intervencija 1999. za odvajanje Kosova od Srbije. NATO je nakon toga pasivno promatrao kosovsko etničko čišćenje Srba i ostalih manjina, a zapadne vlasti također su dopustile uništavanja povijesnih kršćanskih svetih mjesta.

Američka vojna intervencija te politička i diplomatska podrška nezavisnosti Kosova bila je pogrešna zbog brojnih razloga, zaključuje Carpenter. Ako su SAD smatrale da će ovakvo djelovanje dovesti do mira i stabilnosti na Balkanu, jako su se prevarile.

Poziv za stvaranje “Velike Albanije” izaziva ogromne probleme u susjednim državama. Postoji ozbiljna mogućnost izbijanja novog sukoba, a ako se to dogodi, SAD se ne bi trebale ponovo umiješati…..

 

……….Više na stranici:Herceg Bosna……….

 

“Povratak noćne more na Balkanu: Bliži se novi rat”

 

Herceg Bosna/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/Hrvatsko nebo

Comments

commentsKriv Sam, Kriv sam što sam branio svoju Domovinu. Kriv sam što sam ostao živ. Kriv sam jer nisam dezertirao i napustio Domovinu. Kriv sam u svakom pogledu jer nisam prodana duša i ne dam nikom da manipulira sa mnom. "BOG I HRVATI" "ZA DOM SPREMNI" MIŠO