Hrvatski Crveni Križ : Imamo novi humanitarni projekt!

 

Imamo novi humanitarni projekt!

Zove se Posudionica medicinskih i ortopedskih pomagala HCK, a namijenjen je osobama s trajnim ili privremenim invaliditetom.

Imamo novi humanitarni projekt! Zove se Posudionica medicinskih i ortopedskih pomagala HCK, a namijenjen je osobama s trajnim ili privremenim invaliditetom. Sve je više osoba koje ne mogu doći do pomagala kada im je najpotrebnije. Njima želimo pomoći, ali za to i mi trebamo vašu pomoć. Svi vi koji kod kuće imate pomagalo koje više nitko ne koristi, molimo donesite u najbliže društvo Crvenoga križa. Ako želite i možete, donirajte i financijska sredstva na žiro račun IBAN: HR 6923400091511555516, poziv na broj 602. Naš projekt podržala je i zlatna paraolimpijka Sandra Paović. Podržite ga i vi i podijelite ovu objavu! Zajedno možemo učiniti velike stvari! 🙂 #HCK #RedCross #MiVidimoLjude #Posudionica #Osobesinvaliditetom

Posted by Hrvatski Crveni križ on 11. Februar 2017

 

 

 

Sve je više osoba koje ne mogu doći do pomagala kada im je najpotrebnije. Njima želimo pomoći, ali za to i mi trebamo vašu pomoć. Svi vi koji kod kuće imate pomagalo koje više nitko ne koristi, molimo donesite u najbliže društvo Crvenoga križa.

Ako želite i možete, donirajte i financijska sredstva na žiro račun

IBAN: HR 6923400091511555516, poziv na broj 602.

Naš projekt podržala je i zlatna paraolimpijka Sandra Paović. Podržite ga i vi i podijelite ovu objavu! Zajedno možemo učiniti velike stvari!

 

 Hrvatski Crveni Križhttps://www.facebook.com/HrvatskiCrvenikriz.CroatianRedCross/Hrvatsko nebo

Comments

comments