‘Krila Oluje’ poletjela po prvi puta u novoj postavi

 

Pod vodstvom natporučnika Darka Belančića akrobatska grupa ‘Krila Oluje’ izvela je danas u vojarni ‘Pukovnik Mirko Vukušić’ u Zemuniku prvo uvježbavanja programa za sezonu 2017. u novoj postavi odnosno novim ulogama, javlja HRT.

Nova postava Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane ‘Krila Oluje’ nastupat će u sastavu, vođa natporučnik Darko Belančić, prvi lijevi pratitelj satnik Ivan Anđić, prvi desni pratitelj natporučnik Goran Grgić, repni pratitelj je bojnik Zvonimir Mravunac dok su vanjski lijevi i desni pratitelji natporučnici Denis Živaljić i Ivan Rendulić.

Zadnjih dana uvježbavao sam elemente sa prvim desnim i lijevim pratiteljem, a ovo je bio prvi let u punoj formaciji sa svim pilotima ‘Krila Oluje’. Želimo spremni dočekati prezentaciju programa i naravno naše prve nastupe u novim ulogama, rekao je natporučnik Belančić.

Do službene prezentacije Programa za 2017. ‘Krila Oluje’ nastavljaju s uvježbavanjima.

 

narod.hr/hrt/http://narod.hr/Hrvatsko nebo

 

Comments

commentsKriv Sam, Kriv sam što sam branio svoju Domovinu. Kriv sam što sam ostao živ. Kriv sam jer nisam dezertirao i napustio Domovinu. Kriv sam u svakom pogledu jer nisam prodana duša i ne dam nikom da manipulira sa mnom. "BOG I HRVATI" "ZA DOM SPREMNI" MIŠO